Friday, November 4, 2011

(19) Žopa-totalis

Šią frazę (žopa-totalis) kažkada pasigavau iš savo šokių partnerės, kuri studijuoja mediciną. Turėjo jie tokią discipliną kaip lotynų kalba ir aišku prisimokę visokių įmantrių žodžių sugalvojo ir naujadarų, tokių kaip šis :) Manau nesunku suprasti, ką jis reiškia :)

O pavadinimą šitam įrašui daviau tokį todėl, kad totalus fiasko šiandien buvo tiek virtuvėje tiek fotografijoje. Todėl persiprašau, bet neturiu nė vienos nuotraukėlės, kurią galėčiau įkelt iš šios dienos.

Gaminau naminius čipsus. Galvoju reik pabandyt. Receptą turiu, įrangą turiu, atrodo lengva ir skanu. Nė velnio! Receptą galit rasti čia: http://pragarovirtuve.lt/naminiai-bulviu-traskuciai/2441/ . Kaip ir parašyta kepiau juos mikrobangų krosnelėje 5minutes. Paragavau - pašildyta žalia bulvė. Nu galvoju, gal silpna mikrobangė, davai dar 5min. Ir taip kartojau kokius 3-4 kartus, kol supratau, kad tik išdžiovinau tuos bulvių grižinėlius bet jų nei iškepiau, nei apskrudinau. O skonis tai toks... tiktrai nekoks. O pripjaustytų tų bulvių gyvas velnias buvo, Na tai kad nežaist, sakau reik pabandyt tą patį su orkaite. Užvariau max temperatūrą, prikroviau 3blėkas bulvių ir pašoviau kept. Tai ką jūs manot? Čipsai ne tik, kad iškepė, bet ir sukepė iki rudumo. Tai tos vietos, kurios parudavusios, gavosi sudegusios, o tos, kur tik pradėjusios ruduot, žalios kaip ir mikrobangų krosnelėj. Žodžiu reziumė - viską išmečiau. Valgyt galima buvo, bet jau labai neskanu.

O fotografijos pasauly... Jokių prošvaiščių. Su ta sąlyga, kad už lango labai jau darganotas oras buvo, tai į lauką net lįst nesinorėjo, o išlindus su fotoaparatu, nieko gero nesigavo. Kažkas gavosi, bet nė vieno kadro, kuris būtų veras didesnio dėmesio, tad kaip minėjau anksčiau, šiandien jokių nuotraukėlių :)

No comments: