Jum nebūna kad nepamenat, ką veikėt vakar? Taip išeina, kad šį įrašą darau jau nebe tą pačią dieną ir turiu šiokių tokių sunkumų prisimenant, kas vakar vyko :) Turbūt BiloBilio pamiršau įkalt vakar :) Žinau tik tiek, kad nusivariau nuo kojų ir buvo velniškai sunki diena.
Patiekalas - geras. Galiu pasigirti kad lygis kyla ir jau šį kartą gaminau pagal savo sugalvotą receptą pritaikant tai, ką jau buvau kažkada gaminęs. O gaminau vištieną kinietiškai. Žodžiu praktiškai viskas tas pats, kas gaminant kiaulieną saldžarūgščiai tik nemarinavau ir nevoliojau miltuose su krakmolu, ir daržoves mečiau visas, kokias tik turėjau + į padaža įvariau daugiau cukraus. Gavosi labiau saldu nei rūgštu, bet neperdaug. Valio! :)
O kadangi nepamenu, kas vakar vyko, tai nelabai žinau, kodėl nuotraukų tėra tik iš gaminimo :) Tai šį kartą gal ir būsiu sufeilinęs dėl fotografavimo, bet užskaitom šio patiekalo nuotauką, kaip darbą už du :)
Patiekalas - geras. Galiu pasigirti kad lygis kyla ir jau šį kartą gaminau pagal savo sugalvotą receptą pritaikant tai, ką jau buvau kažkada gaminęs. O gaminau vištieną kinietiškai. Žodžiu praktiškai viskas tas pats, kas gaminant kiaulieną saldžarūgščiai tik nemarinavau ir nevoliojau miltuose su krakmolu, ir daržoves mečiau visas, kokias tik turėjau + į padaža įvariau daugiau cukraus. Gavosi labiau saldu nei rūgštu, bet neperdaug. Valio! :)
O kadangi nepamenu, kas vakar vyko, tai nelabai žinau, kodėl nuotraukų tėra tik iš gaminimo :) Tai šį kartą gal ir būsiu sufeilinęs dėl fotografavimo, bet užskaitom šio patiekalo nuotauką, kaip darbą už du :)
No comments:
Post a Comment