Friday, November 4, 2011

(17) Black out

Jum nebūna kad nepamenat, ką veikėt vakar? Taip išeina, kad šį įrašą darau jau nebe tą pačią dieną ir turiu šiokių tokių sunkumų prisimenant, kas vakar vyko :) Turbūt BiloBilio pamiršau įkalt vakar :) Žinau tik tiek, kad nusivariau nuo kojų ir buvo velniškai sunki diena.

Patiekalas - geras. Galiu pasigirti kad lygis kyla ir jau šį kartą gaminau pagal savo sugalvotą receptą pritaikant tai, ką jau buvau kažkada gaminęs. O gaminau vištieną kinietiškai. Žodžiu praktiškai viskas tas pats, kas gaminant kiaulieną saldžarūgščiai tik nemarinavau ir nevoliojau miltuose su krakmolu, ir daržoves mečiau visas, kokias tik turėjau + į padaža įvariau daugiau cukraus. Gavosi labiau saldu nei rūgštu, bet neperdaug. Valio! :)
O kadangi nepamenu, kas vakar vyko, tai nelabai žinau, kodėl nuotraukų tėra tik iš gaminimo :) Tai šį kartą gal ir būsiu sufeilinęs dėl fotografavimo, bet užskaitom šio patiekalo nuotauką, kaip darbą už du :)

No comments: