Friday, November 4, 2011

(18) Pagaliau baigėsi ilgasis savatigalis

Dauguma pagalvosit, kad nušokau nuo proto :) Galima sakyti ir taip, bet... Taip sakiau ne aš vienas. Žodžiu paskutinį šio savatgalio vakarą susiėjau su keletu grupiokų ramiai pasėdėt ir pakalbėt apie gyvenimą :) Tai ką jūs manot, visi iki vieno keikėm šitą savaitgalį, nes tiek darbų turim padaryt ateinančiom porai savaičių, kad net plaukai ant nugaros šiaušiasi, o kiek mes padarėm? Visi iki vieno įvertinom savo savaitgalio darbus nuliu :) Kas pragėrė, kas šiaip prastūmė laiką, kas ilsėjosi ar kitaip leido laiką, bet nė vienas nieko nedarėm, kas ištiesų buvo svarbu ir dėl to tik blogiau ir blogiau jautėmės artėjant šiam savaitgaliui į pabaigą. Tad visi vieningai nusprendėm, kad tokie dalykai ilgam išmuša iš vėžių ir dabar reikės dvigubai daugiau pastangų vėl grįžti į normalų ritmą.

O dabar - 30 days:)
Patiekalas - Mocarela salotos. Žiauriai paprasta ir lengva ir dar labai skanu. Nu gerai, man nebuvo ten kažinkoks stebuklas, nes žinot... salotos tai nemėsa, bet mano mamai tai baisiausiai patiko. Turbūt visom moterim žolės prie širdies, bet čia jau asmeninnis reikalas. Recepto nededu, nes jų pilna visur. Pats dariau iš "lempos", kiek prisimeniau kaip darydavo "Zoe's" restorane, kai dirbau padavėju. Ir patiekimas ir papuošimas iš ten, tad prašom... pabandykit ir jūs :) Skanaus!


Foto Foto Foto
Nuotrauka tai patys matot kokia... Tamsi kai velnias :) Bet vat taip būna balti arkliai užoka nat galvos ir pamiršti, kad reikia nustatyt vieną nustatymą fotoaparate, kad akyse prašviesėtų. Bet yra kaip yra, kitą kartą gal išeis geriau :)

No comments: